Vörösbab egyszerűen


Vannak olyan napok, amikor a hűtőbe nézve csak azt látod, hogy nincs benne semmi egy-két üres műanyagdobozon kívül. Ezután jön a szekrényben való keresés, ami úgy gondolod, eredményre vezet talán. És igen!;van egy vörösbabkonzerv és egy vagdalthúskonzerv benne, most már csak egy fél hagymára van szükséged. Persze még jobb, ha birtokolsz még egy-két karika füstöltkolbászt és füstöltszalonnát. Kezdheted is összedobni az ételt.
Kevés zsiradékon pirítsd meg az apróra vágott szalonnát, majd a hagymát. Mikor megpirult a hagyma, add hozzá a szétnyomkodott vagdalthús és a vörösbabot. Össze kell forrnia és kész.
Tehetsz rá reszelt sajtot. Persze ha találtál. Sózni csak a legvégén, kóstolás után szabad!

Megjegyzések

  1. Kedves Gábor , nagyon kedvelem az oldaladat és mivel sokkal járatosabb vagy a haléteek készítésében ezért engedélyedet szeretném kérni az egyik recepted /Aszpikos pácolt hal /felhasználását ,képekkel eggyütt az én oldalamon mint ajánlás , természetesen a szerző közlésével. Az én oldalam a GASZTROPUSZTÍTÁS , itt szeretném ajánlani a te " Aszpikos pácolt hal"-adat ha megkapom a hozzájárulásodat . Tisztelettel : Jódi Miklós

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy nézed az oldalam, és természetesen felteheted az aszpikos halamat. Ha segíthetek a halakkal kapcsolatban, nyugodtan keres meg.
      üdv Nagy László

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések