Gombás csirkecomb

Egyszerűségében nagyszerű. Ha nem akarsz sokat pepecselni a főzéssel, akkor ez az étel jó választás. Nem kell sok hozzávaló:
  • 4 db "nyeles" csirkecomb
  • 20-30 dkg csiperke gomba, én a barna csiperkét kedvelem
  • 1 kisebb fej hagyma
  • só, bors
  • 2-3 evőkanál olaj
Vágd apróra a hagymát, és szeleteld fel a gombát. Közben forrósítsd fel az olajat, és pirítsd meg benne az előre besózott csirkecombokat. Süss körbe kérget rá, de ne vidd túlzásba. Ez a művelet egy-két percet vesz igénybe. Ha ezzel végeztél tedd ki egy tálra.
A visszamaradt olajon fonnyaszd meg a hagymát, aztán jöhet rá a gomba. Sózd borsozd, és tedd vissza a csirkecombokat. Fedő alatt főzd készre lassú tűzön. Figyeld közben, és pótold, ha szükséges a combjaid vízveszteségét.
Tálald rizzsel. Jó étvágyat hozzá.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések