Hagymás vörösbab
A hagymás bab legendás étel, szerintem mindenki számára. Ez egy kicsit más, de nem nagy a különbség. Tudom, van már a blogon hagymás bab, ezt is próbáld ki.
- vörösbab konzerv 290 g
- lilahagyma 2 kicsi 140 g
- paradicsom 190 g
- kápia paprika 50 g
- só, őrölt bors, oregánó
- olaj 1 evőkanál
A hagymát vágd félkarikára, a paradicsomot és a paprikát 2 cm kockákra. Egy serpenyőben az olajon kezd el pirítani a hagymát. Mikor kicsit összeesett, mehet bele a paradicsom. Sózd, fűszerezd.
Amikor kezd szétesni a paradicsom, tedd bele a paprikát és a babot. A paprikának nem szabad szétfőnie, én úgy szeretem. Rád van bízva, te meddig főzöd. Az egész étel 20 perc alatt készen van.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése